Серията Huawei P70 ще разполага с процесор Kirin 9010

Серията Huawei P70 ще разполага с процесор Kirin 9010

Въпреки търговските ограничения, Huawei продължава да иновира в областта на хардуера. От компанията отбелязват напредък, особено с подобренията на процесора Kirin 9000S, използван в техните последни модели смартфони. Huawei също така разработва партньорства с местни брандове за подобрение на компоненти, включително камери, което ще повиши качеството на техните устройства.

Очакванията са насочени към предстоящата серия Huawei P70, която обещава елегантен дизайн и отлични възможности за мобилна фотография. Важно е да се отбележи, че Huawei планират да включат 5G възможности в своите бъдещи флагмани, което може да направи техните смартфони изключително популярни на пазара през 2024-а година.

Според NotebookCheck, компанията подготвя нов процесор за своите флагмански модели, вероятно Kirin 9010, който ще бъде произведен от SMIC и ще използва 7-нанометрова технология, подобна на Kirin 9000S. Увеличеното производство на процесори може значително да увеличи продажбите на Huawei на пазара на смартфони през 2024-а година.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *