Microsoft Copilot позволява безплатно използване на GPT-4 Turbo

Microsoft Copilot позволява безплатно използване на GPT-4 Turbo

OpenAI се стремят да направят изкуствения интелект широко достъпен за милиарди хора. Разработчиците на ChatGPT вече водят доминират в областта на чатботовете и имат големи планове за 2024-а година.

Наскоро се проведе и първата конференция за годината с разработчиците на компанията. На нея бяха разкрити детайли за бъдещето на ChatGPT и представиха GPT-4 Turbo – най-мощният езиков модел на OpenAI до момента. Той позволява обработка на до 300 страници текст и анализ на изображения в чата.

Разработчиците имат достъп до този модел на по-ниска цена. Microsoft Copilot обаче може да предложи безплатен достъп до GPT-4 Turbo, според VentureBeat.

Интересното е, че обновената версия на Microsoft Copilot може да премахне ограничението за платен достъп до GPT-4 Turbo, позволявайки на повече хора да го използват. Някои потребители вече съобщават, че могат да използват GPT-4 Turbo безплатно в своите профили.

Валери Манолов

Валери Манолов

Валери Манолов е любител на мобилните технологии и развитието на операционните системи. Той създава качествено съдържание в тази сфера и всичко по-интересно от света на мобилните устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *