Как да споделяте фотоалбум на iPhone

Как да споделяте фотоалбум на iPhone

iOS има много удобна възможност за споделяне на цели фотоалбуми с всеки — Споделени албуми (по-рано наричани iCloud Photo Sharing).

Функцията ви позволява да създавате или да се присъединявате към съвместни фотоалбуми, които други потребители на iCloud могат да преглеждат и да коментират, така че това е по-интерактивен начин за споделяне на медии и спомени, отколкото алтернативни методи. Можете също да използвате Споделени албуми, за да синхронизирате снимки на всичките си устройства на Apple, ако притежавате повече от едно.

Споделените албуми могат да съдържат до 5000 елемента и могат да се споделят с до 100 потребители на iCloud, но има някои ограничения за броя на снимките, албумите и поканите, които можете да споделяте.

Apple позволява само на собственик да споделя и да се абонира за максимум 200 албума, но има голям шанс да не се налага да споделяте или да се присъединявате към толкова много наведнъж. Ако се притеснявате за вашето хранилище в iCloud , не се притеснявайте — Споделените албуми няма да заемат допълнително място, освен ако не импортирате снимки или видеоклипове във вашата библиотека.

 

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *