iPhone 16 предлага едно голямо увеличение на iPhone 15 ProMax

Apple представи тройно оптично увеличение на iPhone с гамата iPhone 13 през 2021 г. А тази година компанията реши да направи скок към петорно увеличение на телефото камерата и затвори празнината във възможностите за мащабиране между iPhone и флагманите с Android.

Въпреки че тройно телефото обектив беше въведено едновременно за моделите Pro и Pro Max, Apple избра да запази 5x оптично увеличение изключително за iPhone 15 Pro Max. Но слуховете предполагат, че това може да се промени през следващата година и нов материал от индустриалния анализатор Минг-Чи Куо подкрепя тези слухове .

Съобщава се, че iPhone 16 Pro ще разполага с телефото обектив, което ще му даде същото увеличение като iPhone 15 Pro Max.

IPhone 16 Pro Max също е вероятно да използва същата камера за увеличение, тъй като Apple не се занимава с големи хардуерни надстройки на годишна база.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *