Gemini скоро може да обобщи имейлите ви в Gmail за Android

Gemini скоро може да обобщи имейлите ви в Gmail за Android

Преди няколко месеца Google преименува Bard на Gemini. Новият личен асистент на компанията, задвижван от AI, в крайна сметка ще замени Google Assistant. Google бавно подобрява интеграцията си в други приложения и изглежда, че Gmail за Android ще бъде следващото приложение, което ще интегрира Gemini.

Нов доклад показва, че Gmail скоро може да предложи резюмета на вашите имейли чрез Google Gemini. Тази функция е видяна в най-новата бета версия на Gmail за Android от код-копач AssembleDebug (чрез PiunikaWeb). Изглежда, че има бутон „Обобщете този имейл“ под темата на имейла в приложението Gmail и може да създаде резюме на имейла.

Тази нова функция не работи надеждно, така че Google не я е пуснал на повечето потребители. Той вече е достъпен за Gmail в мрежата, но в момента е ограничен само до потребителите на Google Workspace и чрез секцията Labs. След като функцията бъде пусната, тя ще бъде достъпна за повечето смартфони и таблети Galaxy, работещи с Android 14 (или дори по-стари, но все още не е ясно).

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *