GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Основно съдържание
:: начало > допълнителни пакети > GLOBUL Call Weekend
 

GLOBUL Call Weekend


GLOBUL Call Weekend

Добавете онлайн през

Допълнителни минути към мрежата на GLOBUL за събота и неделя.

Добавете към програмата си пакет от допълнителни минути за разговори с всички в мрежата на GLOBUL за събота и неделя на атрактивни цени.

 
Цена на пакета Минути в пакета Код за SMS активиране БЕЗПЛАТЕН номер за активиране на пакета
при други програми при програми GLOBUL Smart и GLOBUL Smart Plus
2,50 лв. / месец 100 / 50* W1 W1S 1414
4,90 лв. / месец 200 / 100* W2 W2S

* минути за разговори към номера от мобилната мрежа на GLOBUL при абонаментни програми GLOBUL Smart, GLOBUL Smart Plus и GLOBUL Max с месечна такса 5,90 лв.

Минутите за разговори от пакет Call Weekend могат да бъдат използвани за разговори към номера от мрежата на GLOBUL от 0:00 часа в събота до 24:00 часа в неделя.

Услугата е достъпна за всички абонати, ползващи абонаментна програма за физически лица. Абонат може да има само един активен пакет Call Weekend. Кратки номера и услуги с добавена стойност не се включват в пакета и се заплащат допълнително от абоната съгласно действащата ценова листа на GLOBUL.

Допълнителният пакет минути може да активирате по един от следните начини:

За периода от активиране на пакета до издаване на следваща фактура ще получите пропорционален брой минути за пропорционална част от месечния абонамент, а стойността на абонамента автоматично се добавя към месечната сметка. Минутите от пакет GLOBUL Call Weekend се изразходват преди включените минути към абонаментния план и преди минутите от пакети Call GLOBUL и Call National.

Можете да прекратите абонамента си за пакета GLOBUL Call Weekend по всяко време, като посетите най-близкия магазин от търговската мрежа на GLOBUL.

Неизразходваните минути не се прехвърлят в следващия месец. Можете да се информирате за използваните минути от пакета по всяко време в Автоматичното информационно обслужване на номер 123; като изпратите SMS със съдържание ‘20’ до номер 1000 или в интернет портала MyGLOBUL.

Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което отчитането става на секунда.

Всички цени са с включен ДДС.Вижте още:

 

 

 
Карта на сайта | За контакти | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL