GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Основно съдържание
:: начало > допълнителни пакети > GLOBUL Call National
 

GLOBUL Call National


GLOBUL Call National

Добавете онлайн през

Допълнителни минути към националните мрежи

Добавете към програмата си пакет от допълнителни минути за разговори с всички национални мрежи според индивидуалните си нужди.

 
Цена на пакета Минути в пакета Код за SMS активиране БЕЗПЛАТЕН номер за активиране на пакета
при други програми при програми GLOBUL Smart и GLOBUL Smart Plus
4,90 лв. / месец 20 / 15* N1 N1S 1414
9,90 лв. / месец 50 / 35* N2 N2S
15,90 лв. / месец 100 / 60* N3 N3S

* минути за национални разговори при абонаментни програми GLOBUL Smart, и GLOBUL Smart Plus и GLOBUL Max с месечна такса 5.90 лв.

Услугата е достъпна за всички абонати, ползващи абонаментна програма за физически лица. Абонат може да има само един активен пакет Call National. Кратки номера и услуги с добавена стойност не се включват в пакета и се заплащат допълнително от абоната съгласно действащата ценова листа на GLOBUL.

Допълнителният пакет минути може да активирате по един от следните начини:

За периода от активиране на пакета до издаване на следваща фактура ще получите пропорционален брой минути за пропорционална част от месечния абонамент, а стойността на абонамента автоматично се добавя към месечната сметка. Минутите от пакет GLOBUL Call National се изразходват след включените минути към абонаментния план и след минутите от пакет Call GLOBUL.

Можете да прекратите абонамента си за пакета GLOBUL Call National по всяко време, като посетите най-близкия магазин от търговската мрежа на GLOBUL.

Неизразходваните минути не се прехвърлят в следващия месец. Можете да се информирате за използваните минути от пакета по всяко време в Автоматичното информационно обслужване на номер 123; като изпратите SMS със съдържание ‘20’ до номер 1000 или в интернет портала MyGLOBUL.

Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което отчитането става на секунда.

Всички цени са с включен ДДС.


Вижте още:

 

 

 
Карта на сайта | За контакти | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL