GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Основно съдържание
:: начало > допълнителни пакети > GLOBUL Call Unlimited
 

GLOBUL Call Unlimited


GLOBUL Call Unlimited

Защо да се съобразявате колко безплатни минути имате месечно? Вече не е нужно да се ограничавате при изчерпването им! Говорете, изпращайте съобщения и мултимедийно съдържание, провеждайте видео разговори със своите приятели колкото и когато искате.

 

Комуникирай неограничено!

Добавете още един, два или три номера, с които да комуникирате без да се замисляте колко безплатни минути или съобщения ви остават срещу допълнителна месечна такса.

Пакет Цена на пакета Брой номера за неограничено потребление
GLOBUL Call Unlimited 1 4.70 лв. / месец 1
GLOBUL Call Unlimited 2 7.70 лв. / месец 2
GLOBUL Call Unlimited 3 9.70 лв. / месец 3

Услугата дава възможност срещу допълнителна такса да се добавят един, два или три номера от мрежата на GLOBUL, с които разговорите, SMS, MMS и видео обаждания са напълно безплатни и неограничени. Избраните номера са в допълнение към групата За приятели, в случай че се използва такава.

Услугата е достъпна за всички абонати, ползващи абонаментна програма за физически лица, както и за корпоративни абонати на програма Business Universe.

Услугата GLOBUL Call Unlimited можете да активирате като попълните заявление в най-близкия магазин от търговската мрежа на GLOBUL. Можете да ползвате само един от пакетите с един, два или три номера. Номерата за неограничено потребление са отделни от номерата от група За приятели.

Предпочетеният номер може да бъде само от мрежата на GLOBUL, като номера на услуги с добавена стойност и кратки номера не могат да бъдат включвани от абоната. Въвеждането на номерата в групата Call Unlimited е безплатно до запълване на свободните позиции. Промяна на номер се заплаща 2.90 лв. за всеки номер и не може да се прави по-често от 1 път в рамките на един таксуващ период.

Разговорите, SMS, MMS и видео обаждания са безплатни само към посочените номера от мрежата на GLOBUL, ако абонатът е на територията на страната. При преминаване на предпочетените номера в мрежата на друг оператор или ако абонатът е в роуминг, последният заплаща за ползваните услуги съгласно тарифния си план и действащата ценова листа на GLOBUL.

Стойността на абонамента се добавя автоматично към месечната сметка на абоната.

В случай, че съществуват един, два или три номера едновременно в групата „За Приятели” и като неограничен номер, то първо се изчерпват включените минути към групата „За Приятели”, след което потреблението се таксува от GLOBUL като потребление в група „За приятели” след изчерпване на безплатните включени минути за съответния тарифен план. Всеки друг трафик (видео разговори, SMS, MMS), в случай, че съществуват един, два или три номера едновременно в групата „За Приятели” и като неограничен номер, се таксува съгласно действащата ценовата листа на GLOBUL. В този случай, за да се осигури възможност на абоната да ползва предимствата на услугата GLOBUL Call Unlimited, GLOBUL си запазва правото да изтрие съответния повтарящ се номер от групата „За Приятели” при активиране на услугата GLOBUL Call Unlimited или при искане за промяна на номер, направено от абоната. След деактивиране на услугата GLOBUL Call Unlimited, в случай, че потребителят желае да ползва номерът/ата за неограничено потребление като номер/а от група „За Приятели”, той се задължава да въведе предпочитания от него номер/а в групата „За Приятели”.

Можете да прекратите абонамента по всяко време като посетите най-близкия магазин от търговската мрежа на GLOBUL и подпишете заявление за деактивиране. За периода от активиране или деактивиране на услугата до издаване на следваща фактура се начислява пропорционална месечна такса.

GLOBUL има право да ограничи изходящите разговори, SMS, MMS и видеоразговори към избраните номера при използване на услугата GLOBUL Call Unlimited с оглед гарантиране на разумното потребление от страна на абоната. Ограничението може да бъде спрямо някой от избраните номера или за активираната услуга като цяло, като това ще се извърши след предварително уведомление на потребителя за приложимите ограничения с SMS или обаждане и при обявените тук условия. Ограничението влиза в сила от датата на уведомлението на абоната.

В допълнение, GLOBUL си запазва правото да въведе ограничение по отношение на потреблението на услугата GLOBUL Call Unlimited, ако технически причини изискват това. За целта абонатите ще бъдат уведомени с публикация на променените условия на корпоративния уебсайт на GLOBUL - www.globul.bg, като абонатите ще имат право да се откажат от ползването на пакета/услугата с  подписване на заявление в срок от 15 дни от публикуване на промяната. Ако в рамките на посочения срок, абонатът не се е отказал от услугата, новите условия влизат в сила по отношение на него.

Всички цени са с включен ДДС.

 


Вижте още:

 

 

 
Карта на сайта | За контакти | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL