С Windows 10 вече може да се прикачи Edge на работния плот

С Windows 10 вече може да се прикачи Edge на работния плот

Microsoft публикува Microsoft Edge 116, нова стабилна версия на своя базиран на Chromium браузър. Издаден на 21 август 2023 г., Microsoft Edge 116 включва актуализации за защита и две нови функции.

Съществуващите инсталации на Microsoft Edge трябва да получат актуализацията автоматично, благодарение на вградената функция за актуализиране.

Браузърът трябва да извърши проверка за актуализация, когато страницата се отвори, за да изтегли всяка актуализация автоматично в този момент.

Microsoft Edge 116 Stable е преди всичко актуализация за сигурност. Той адресира две специфични за Edge уязвимости в сигурността и включва корекции за уязвимости, които засягат всички базирани на Chromium браузъри.

Двете специфични за Edge уязвимости са оценени като умерени и ниски. Корекциите адресират повишаване на привилегиите и уязвимости при разкриване на информация. 21-те проблема със сигурността, базирани на Chromium, също са коригирани в изданието.

Калин Тодоров

Калин Тодоров

Калин Тодоров специализира знанията си в развитието на социалните медии и приложението им в мобилните технологии. С богат опит зад гърба си в различни медии, той отговаря за най-новото от света на социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *