Частни клиенти
Бизнес клиенти MyGLOBUL
BG
EN
Основно съдържание
:: начало > услуги > зареждане на предплатени карти > Презареждане с b-connect cash refresh
 






Презареждане с b-connect cash refresh


 
 За вас

Колкото, толкова!

С услугата b-connect cash refresh можеш да презареждаш толкова време за разговори, колкото искаш – 6, 9 ... 11, 27 ... 99 лева.

Вече не е нужно да се съобразяваш с това какви ваучери се продават в магазините, или пък какви стойности за презареждане са допустими през банкомат, интернет и т.н.

Презареждаш точно толкова, колкото ти е нужно!


 Как работи

Къде да презаредя с b-connect cash refresh?
В някой от магазините от търговската ни мрежа, обозначен със стикер b-connect cash refresh. Ориентирай се директно към касата – тя също е обозначена с такъв стикер.

Как става презареждането с b-connect cash refresh?
В магазина ти даваме талонче. На него записваш мобилния номер и сумата за презареждане. Продавач-консултантът въвежда номера и сумата в системата и ти дава касова бележка. Докато си тръгнеш от магазина, времето за разговори е презаредено. Получаваш и SMS с потвърждение.

С какви суми мога да презареждам с b-connect cash refresh?
Всяка сума - кръгло число, от 6 до 99 лева.

Мога ли да презареждам повече от 1 номер?
Да. Презареждаш колкото и които си искаш номера – твоя, на твои близки или приятели.

Ще получавам ли бонус, както когато презареждам с ваучер и по електронен път?
Да. Ще получаваш всички бонуси, както обикновено. Освен това, всяко презареждане на стойност от 40 лева нагоре ти носи 12,5% бонус върху стойността на презареждането. Например, ако презаредиш за 40 лева, получаваш допълнително 5 лева време за разговори (общо 45 лева), а ако презаредиш за 60 лева, получаваш допълнително 7,50 лева за разговори (общо 67,50 лева).

Как се удължава периода на валидност на картата ми, когато презареждам с b-connect cash refersh?
Презарежданията на стойност от 10 лева нагоре удължават периода на валидност на картата ти с 12 месеца. Презарежданията под 10 лева удължават периода на валидност с 2 месеца, и то при условие, че от периода на активност на картата остават по-малко от 2 месеца.

Ако в рамките на 31 дни има направено презареждане с обща стойност 10 лв. или повече (например 2 ваучера по 6 лв.), то валидността на SIM картата се удължава с нови 12 месеца.

Каква информация съдържа потвърдителният SMS?
Получаваш го, когато кредитът ти се презареди. Казва ти с каква сума е презаредено времето за разговори. Ако си направил презареждане от 40 лева нагоре, в SMS-а ще видиш цялата сума, която си получил по b-connect кредита си – платената от теб на касата плюс бонусът от 12,5%.

 Колко струва

Плащам ли допълнително за услугата b-connect cash refresh?
Не. На касата плащаш единствено сумата за презареждане и нищо повече.


  Как да получа услугата

Как мога да получа услугата b-connect cash refresh?
Услугата cash refresh е достъпна за всички клиенти.