GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > GoWeb Мобилен интернет
 

GoWeb Мобилен интернет


 За вас

С услугата GoWeb мобилен интернет от GLOBUL имате възможност да поддържате връзка с вашите бизнес партньори, клиенти или семейство, навсякъде в мрежата на GLOBUL, да превърнете вашето любимо място в свой офис или просто да пратите снимките от морето до своите близки часове след като сте ги направили.


 Как работи

Можете да ползвате GoWeb мобилен интернет през вашия телефон или преносим компютър. Услугата се осъществява посредством технологиите за мобилен пренос на данни 3G, GPRS или CSD. Различните технологии позволяват различна скорост на връзката, като максималната скорост, която може да бъде достигната при определени условия в 3G мрежата на GLOBUL e 21 Mbps за download и 5.76 Мbps за upload.


 Колко струва

GLOBUL предлага абонаментни програми и допълнителни пакети GoWeb Unlimited, с които можете да използвате мобилен интернет без ограничение.

Мобилен интернет за преносим компютър

Абонаментните програми GoWeb Unlimited се предлагат със SIM карта за данни (Data SIM) и са подходящи за вашият преносим компютър. Месечната такса е определена според количеството включени мегабайти, които можете да използвате при максимална скорост на връзката. Предложенията са от 1 000 до 10 000 MB .

Вижте колко струва с програми:

Разгледайте нашите предложения за предплатен мобилен интернет

Мобилен интернет за мобилен телефон

За потребителите, които използват интернет през мобилният си телефон GLOBUL предлага допълнителни пакети GoWeb Unlimited с включени мегабайти на максимална скорост от 10 до 100 MB. Допълнителните пакети GoWeb Unlimited могат да бъдат добавени към вашата абонаментната програма.

Вижте колко струва

Aбонаментни програми и допълнителни пакети GoWeb Unlimited се предлагат с мобилен интернет по технологиите за пренос на данни 3G и GPRS.

В случай, че нямате избран пакет за трафик и ползвате настройки с APN globul или internet.globul.bg, тарифирането ще се извършва на цена от 2,00 лв/MB. Минималното първоначално таксуване е 1 KB, а при тарифни планове за частни лица е 5 KB. Интервалът на последващо таксуване е 1KB.

Всички посочени цени не включват ДДС.


 Как да получа услугата

Настройките за мобилен интернет от преносим компютър са специфични при всеки от предлаганите безжични 3G модеми. При закупуването на безжичен 3G модем ще получите подробна информация за инсталиране и инструкции за употреба.

Ако сте нов потребител на GLOBUL или сте сменили телефона си, системата автоматично ще разпознае марката и модела и ще ви изпрати необходимите настройки в зависимост от поддържаните от телефона функции.
Научете повече

 

 

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL