GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > медиа център
 

новини


GLOBUL ПОДКРЕПЯ НАГРАДИТЕ ИКАР ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА
26-03-2012

За четвърта година GLOBUL е официален партньор на наградите за сценично изкуство ИКАР 2012. Отличията се присъждат ежегодно от Съюза на артистите в България (САБ) за високи постижения в областта на театъра, цирковото и кабаретно изкуство.

Тази година церемонията по връчване на престижните награди отново ще се състои на Световния ден на театъра - 27 март, в Народен театър „Иван Вазов” в София. От името на GLOBUL честта да връчи статуетката на победителя в категория „Най-добра сценография” ще има г-н Анатоли Георгиев, Главен директор „Продажби” в компанията. Номинирани за наградата в тази категория са Даниела Олег Ляхова за постановките „Рицар на светия дух” (Народен театър „Иван Вазов”) и „Завръщане във Витенберг” (Театрална работилница „Сфумато”), Мира Каланова за сценографията на „Ричард III” (Театрално-музикален продуцентски център – Варна) и Огняна Серафимова за „Куклен дом” (Драматичен театър „Н. О. Масалитинов” – Пловдив).

Отличията ИКАР се присъждат в 19 категории, сред които за най-добра главна и поддържаща мъжка и женска роля, дебют, режисура, майсторско техническо осъществяване, сценография, музика, куклено и цирково изкуство.

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL