GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > медиа център
 

новини


GLOBUL И GERMANOS ПОДКРЕПИХА ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”
20-03-2012

За четвърта поредна година GLOBUL и GERMANOS подкрепиха и се включиха в националната инициатива „Мениджър за един ден” на Junior Achievement-България, която се проведе на 19-ти март под патронажа на министъра на финансите Симеон Дянков.

Като част от инициативата, GLOBUL и GERMANOS посрещнаха трима студенти, които прекараха един работен ден в компанията. Елизабет Стоименова и Теодора Ангелова от Университета за национално и световно стопанство (УНСС), както и Ангел Милчаков от Софийски университет „Св. Климент Охридски”, се присъединиха към екипите на дирекции „Човешки ресурси и администрация”, Реклама и комуникация” и „Финанси", а също така посетиха Центъра за поддръжка на мрежата.

В рамките на деня, студентите имаха възможност да се запознаят с историята на компанията, както и да се срещнат с мениджъри и специалисти от съответните дирекции, които споделиха с младите таланти част от своя професионален опит. Инициативата помогна на младежите да обогатят своите знания, да получат ценни съвети за бъдещото си кариерно развитие и да придобият представа за работата в реална бизнес среда.

„Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Junior Achievement-България, която има за цел да подкрепи професионалната реализация на младите хора. Ежегодно инициативата се провежда в над 100 държави по света.

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL