GLOBUL
 
English
БИЗНЕС КЛИЕНТИ ЧАСТНИ КЛИЕНТИ MYGLOBUL
Начало
Основно съдържание
:: начало > медиа център
 

новини


ОЩЕ ПО-НИСКИ МЕСЕЧНИ ТАКСИ С НОВИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ ОТ GLOBUL
14-03-2012

С новите промоционални пакети на GLOBUL, клиентите на компанията, които използват повече от една услуга на оператора, ще могат да спестят допълнително от месечните такси за тях.

Клиентите, които комбинират абонаменти за мобилен телефон, фиксиран телефон и мобилен интернет от GLOBUL ще заплащат обща, с до 23% по-ниска месечна такса за всички услуги за периода на ползването на услугите в пакет.

Абонатите които съчетаят абонамент за мобилен телефон GLOBUL MAX с абонамент за фиксиран телефон GLOBUL Home Start и пакет за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Start 500 MB ще заплащат месечна такса от само 15,90 лв. на месец за трите услуги. Промоционалният пакет за абонаментен план GLOBUL MAX и абонамент за фиксиран телефон GLOBUL Home Start ще бъде с обща месечна такса от 12,90 лв., а комбинираният пакет от абонаментен план GLOBUL MAX и пакет за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Start 500 MB ще струва само 13,90 на месец.

Клиентите, които комбинират абонаментна програма GLOBUL UNIVERSE със стандартна месечна такса от 13,90 лв., с абонаментен план за фиксиран телефон GLOBUL Home Start и пакет за мобилен интернет GoWeb Start 500 MB ще заплащат обща месечна такса от само 19,90 лв. Общата абонаментна такса за промоционален пакет GLOBUL UNIVERSE 13.90 и пакет за мобилен интернет GoWeb Start 500 MB ще бъде 15,90 лв.

Промоционалните пакети са валидни за всички нови и настоящи абонати на оператора при абониране за поне една нова услуга или подновяване на договор по програма ЗАЕДНО. Промоцията е в сила до 30 април.

Всички цени са със включен ДДС.

 
За контакти | Кариери | Правни изисквания | GSM и UMTS радио интерфейси Copyright © 2012 GLOBUL